Ferme Cu Flori Colorate - JOCURI CU FERME

Advertisement

Ferme Cu Flori Colorate

  • Descriere
  • Instructiuni
  • Informatii Joc
  • Jocuri Asemanatoare

Florile sunt niste plante foarte frumoase, dar pe langa frumusete au si proprietati medicinale. Din dorinta de a face bani dar si de a fi inconjurata de flori te-ai angajat la o ferma de flori. Treaba ta este sa sapi pamantul ca sa plantezi flori si sa uzi semintele si apoi sa poti culege florile. Toate aceste lucruri trebuie sa le faci foarte repede fiindca ferma este dotata si cu un magazin. Clientii vor sa fie serviti repede cu florile de care au nevoie. Daca tu nu te grabesti in a le aduce florile dorite acestia se vor enerva si nu vor mai cumpara de la tine. Daca vei pierde multi clienti nu vei mai putea castiga banii mult doriti. Planteaza cat mai multe flori pentru a vindeca si inveseli lumea din jurul tau.

Poti avea grija de ferma de flori cu ajutorul mouse-ului. Planteaza semintele la timp si uda-le pentru a ramane colorate.

Jocul Ferme Cu Flori Colorate face parte din categoria Jocuri Ferme si a fost adaugat pe data de 12.08.2013 si a fost jucat de 1568 ori. Speram ca ti-a placut jocul Ferme Cu Flori Colorate si te invitam sa distrezi alaturi de celelalte jocuri gratis din categoria Jocuri Ferme